Nu finns det möjlighet att stödja Hjobygdens OK genom att köpa kläder från Newbody och Ullmax. Passa på att se över behovet inför vintern. Försäljning tom 18 november.

Nu finns det möjlighet att köpa och/eller sälja kläder och andra produkter från Newbody och Ullmax. Katalogerna kommer att delas ut i samband med träningen på torsdag den 27/10. Det kommer också att ligga kataloger på Högaliden dels i klubblokalen och dels i träningslokalen. Vill ni ha fysiska kataloger och inte har möjlighet att komma till träningen på torsdag kontakta Ann-Kristin. Försäljningen pågår tom 18/11. 

För er som vill sälja Newbody finns här en länk som ni kan gå in och registrera er som säljare. https://www.newbody.se/reg/TEFLCRR

Vill ni bara köpa enstaka plagg kan ni göra det via denna länk. https://newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TEFLCRR/EFMIVK

Det går också bra att gå in på Newbodys webshop och välja Hjobygdens Orienterare, så får ni varorna hemskickade till er och ni stöttar Hjobygdens OK. 

Kontakt Newbody är: Ann-Kristin Jansson 073-0634403

Ullmax finns som katalog eller via länk på hemsidan. För att logga in behövs en gruppkod 462704. Sedan gör du en profil som säljare, med ett deltagar-ID och pinkod. På profilen finns det en unik kod, där kunderna kan gå in och beställa. Det går också att kontakta Carl-Christian för att beställa via honom.  

Kontakt Ullmax är Carl-Christian Schmiterlöw 070-3444429